Events - Entertainment  - Teambuilding - Incentives

M@il: info@fortanova.be

Tel: +32 473897577

 Moorddiner

Till death do us part

Isabelle en Alexander zijn getrouwd. Het had de mooiste dag van hun leven moeten worden. Het bruiloft feest veranderd in ware nachtmerrie als één van de gasten een moordenaar blijkt te zijn die ongenadig toeslaat. U krijgt tips en hints om dit moordspel aan tafel te ontrafelen. Naar gelang de avond vordert vallen alle puzzelstukken in elkaar. Laat u vooral niet misleiden want de moordenaar zal er alles aan doen om zich niet verdacht te maken.

Ons moorddiner met als thema bruiloft staat garant voor een gezellige humoristische en (ont)spannende avond waarbij de nadruk ligt op humor en interactie met het publiek.Een (ont)spannende manier om lekker te tafelen.


Taal: Nederlands en Engels


Op het eerste zicht lijkt het thema "een bruiloftsfeest"  cliché. Echter door de herkenbaarheid van het themafeest kunnen de gasten zich onmiddellijk inleven in de situatie en actief deelnemen als volwaardig familielid. Om de avond niet alleen spannend te maken zijn er een aantal humoristische sketches en liedjes met tips verwerkt in  het programma. Tevens is er voldoende tijd voor een dansje op de dansvloer…. Maar wie danst met wie?  Ons moordspel staat garant voor een gezellige humoristische en spannende avond waarbij iedereen verdacht wordt.

Moorddiner

Variaties op het bruiloft thema


Interactieve versie voor kleine groepen

Voor kleine groepen (tot 30 personen) bieden we het moorddiner aan met 2 of 4 acteurs. De ceremoniemeester en vader van de bruid worden gespeeld door onze acteurs . Bruid , bruidegom, getuige en moeder van de bruidegom worden gespeeld door uw gasten. Acteertalent is niet vereist, onze acteurs  spelen de belangrijkste rollen om de stemming er in te houden.


Aanrader voor vrijgezellenfeest, verjaardagen, afdelingsuitje, familiefeest, vriendenavond.


Dark  Wedding - Halloween Horrorversie      |     Victoriaans  - Middeleeuwse bruiloft

Locatie

Wij kunnen dit moordspel opvoeren in iedere door u gewenste locatie. In een restaurant, kasteel of andere. Wij hebben het moordspel zelfs al bij mensen thuis in de tuin opgevoerd met een gezellige barbeque. Dus alles is mogelijk voor ieders budget. U kan de locatie en catering zelf regelen of als u dat wenst maken wij een all-in offerte. Wij zijn actief van Antwerpen, Leuven, Brussel, Limburg, Gent tot in Oostende. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en vraag een gratis offerte. 
 
 
 
 

Disc-Jockey

DJPE (DJ-Peter)

Heeft u een feestje te vieren? Ik breng u in de juiste sfeer. Door mijn lange ervaring  als beroeps DJ - entertainer kan  ik inspelen op elk publiek en elke gelegenheid. Een oldies avond, 30+ party, lounge of hippe dance party ik ben de geschikte allround disc-jockey voor uw feest.

Fortanova Events

Gallestraat 18

B-3650 Dilsen-Stokkem

 

M@il: info@fortanova.be

Tel: +32473-897577