Events - Entertainment  - Teambuilding - Incentives

M@il: info@fortanova.be

Tel: +32 473897577

 Moorddiner / Moordspel aan tafel

De nalatenschap van Amalia van Kirchpittküschen

Amalia Van Kirschpittküschen was een welgestelde dame van adellijke afkomst. Getrouwd was zij nooit. Zij leefde een flamboyant bestaan als vrijgezelle dame en kwam te overlijden na een zware val van haar paard. Amalia laat een riante erfenis na waar men eerst dacht dat deze verbeurd zou worden aan de staat, echter er werd een testament gevonden wat  na als echt verklaard te zijn, vandaag bekendgemaakt wordt.


De betrokken erfgenamen werden geïnformeerd en uitgenodigd om de ceremoniële formaliteit bij te wonen. Echter één van de familieleden komt de volledige erfenis opeisen en wordt voor de ceremonie vermoord. Het is aan de gasten om uit te zoeken wie de dader, het motief en welk moordwapen het is.
Programma

Kleurrijke figuranten zoals: Loulou de Franse dienstmeid, Giovanni de Italiaanse casanova, Anton aus Tirol en Jolande de Nederlandse paragnoste  maken er een luchtige, gezellige en humoristische voorstelling van. Een mix van interactie, humoristische scenes en live-zang zorgen voor een gezellige ambiance waarbij een dansje zeker niet zal ontbreken.

De gasten kunnen de dader ontmaskeren door middel van tips en hints die zij ontvangen van de acteurs aan tafel, via GSM berichten en van de geveilde erfenisstukken.

 

Na een interactieve quiz met GSM en beamer wordt de winnaar bekend gemaakt. Het spel kan individueel of per tafel worden gespeeld als vorm van teambuilding.

Praktische info

Wij kunnen dit moordspel opvoeren in iedere door u gewenste locatie. In een restaurant, kasteel of andere. Wij hebben het moordspel zelfs al bij mensen thuis in de tuin opgevoerd met een gezellige barbeque. Dus alles is mogelijk voor ieders budget. U kan de locatie en catering zelf regelen of als u dat wenst maken wij een all-in offerte. Wij zijn actief van Antwerpen, Leuven, Brussel, Limburg, Gent tot in Oostende. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en vraag een gratis offerte.


Voertaal : Nederlands

Het programma is geschikt voor groepen vanaf 25 personen tot 120 personen

GSM met Whats App is nodig voor deelname  
 
 
 
 

Disc-Jockey

DJPE (DJ-Peter)

Heeft u een feestje te vieren? Ik breng u in de juiste sfeer. Door mijn lange ervaring  als beroeps DJ - entertainer kan  ik inspelen op elk publiek en elke gelegenheid. Een oldies avond, 30+ party, lounge of hippe dance party ik ben de geschikte allround disc-jockey voor uw feest.

Fortanova Events

Gallestraat 18

B-3650 Dilsen-Stokkem

 

M@il: info@fortanova.be

Tel: +32473-897577