Quiz

Events - Entertainment - Teambuilding - Incentives

Thema-diner Film

Interactieve FilmQuiz

 

U bent te gast op de galavoorstelling van film producent: Gravestone Productions. In teamverband zult u strijden om de Oscar als beste filmkenner in de wacht te slepen.

 

Met uw eigen smartphone kan u inloggen en meespelen op de het grote scherm. Dus maakt het programma attractief en interactief.

 

De Quiz wordt afgewisseld door een aantal leuke showacts met live zang uit bekende films en musicals, gebracht door de gastheer en gastvrouw. En wie weet speelt ook u een rol in deze film.

 

 

Productiegegevens

Themafeest – Music – Show - Quiz

Zanger - Zangeres - Presentator

Ontvangst bij entree

Geluidsinstallatie - Lichtinstallatie

Tijdsduur +/- 4 uur

 

Programma

Bij entree wordt u vriendelijk onthaald door onze paparazzifotograaf. Daarna wordt u uitgenodigd aan tafel voor het diner. Tussen de dinergangen is telkens een quizronde. Show, muziek, film-tunes en scenes passeren de revue met op het einde als hoogtepunt de Oscar uitreiking. Na het programma kan u indien u dat wenst de dansvloer op met onze disc-jockey.

 

Het standaard programma is geschikt voor groepen tot max.100 personen

Voor grotere groepen maken wij graag een offerte op maat met extra showelementen.

 

 

 

 

 
 
 
 

Disc-Jockey

DJPE (DJ-Peter)

Heeft u een feestje te vieren? Ik breng u in de juiste sfeer. Door mijn lange ervaring als beroeps DJ - entertainer kan ik inspelen op elk publiek en elke gelegenheid. Een oldies avond, 30+ party, lounge of hippe dance party ik ben de geschikte allround disc-jockey voor uw feest.

Live muziek tijdens uw receptie of tussen de dinergangen. Boek nu de KNAPPE KOPPEN met aansluitend na het diner voor een gezellige dansavond DJPE

Fortanova Events

Gallestraat 18

B-3650 Dilsen-Stokkem

M@il: info@fortanova.be

Tel: +32473-897577